Юбка-миди из кожзама кофейная с пуговицами спереди

490 грн
Код товара: 16600
S
M
L
S
M
S
M
S
M
S
M
S
M
S
M
L
S
M
S
M
S
M
L
S
M
L
S
M
L
Таблица размеров
Соответствие размера (11) отзывов
Маловат Идеально Великоват
В корзину
Выберите цвет:
Характеристики Описание Отзывы (11)
Параметры модели Рост: 172 см; ОГ: 86 см; ОТ: 62 см; ОБ: 96 см.
На модели размер S
Материал Кожзам
Состав Основная ткань – 100% полиэстер, покрытие – 100% полиуретан
Длина изделия 68,4 см (спереди), 69,3 см (сзади)
Ширина по поясу S - 34,5 см; M - 36,5 см; L – 38,5 см (максимальная)
Ширина по бедрам S - 48,1 см; M - 50,1 см; L – 52,1 см
Силуэт Трапециевидный
Это не просто очередная юбка, а находка для модниц! Удобная, стильная, практичная и универсальная модель предоставлена в нескольких цветах – начиная от классики (черный, бежевый) и заканчивая ярким горчичным.

Не забудь купить красивую юбку из кожзама, если ты хочешь быть в тренде в этом сезоне! А с этой новинкой от "Аржен" ты будешь еще и в тепле. Идеальная длина миди, яркая ткань с теплой изнанкой, модный дизайн - что может быть лучше! В модели прямые края низа идут с необработанными срезами, а пояс, вшитый вверху, сзади дополнен широкой резинкой. Спереди юбочка застегивается на пуговицы, пришитые по центру по всей длине, и дополнена карманами с косыми краями. Внизу по кругу идет дополнительный декоративный шов. Сочетать такую юбку можно с базовыми гольфами, различными кофтами, нарядными блузами и даже со свитерами вязаными женскими - выбирай вариант на свой вкус и оформляй покупку на сайте бренда Arjen!

ОСОБЕННОСТИ УХОДА: изделие можно гладить утюгом через тонкую натуральную ткань. Рекомендуется ручная стирка при 30 градусах, не отжимать и не выкручивать изделие!
Отзывы о других расцветках модели:
25.02.2021 | Л
Класна спідничка! Дуже приємна еко-шкіра, виглядає дорого. Під час пересилки трохи пом'ялася, тому в мене питання, як її правильно гладити? В якому режимі, при якій температурі та з якої сторони? На жаль, не можу знайти бірочку з інструкцією.
Менеджер компании «Arjen»:
Доброго дня! Сукню чи спідницю із еко-шкіри можна розгладити в домашніх умовах праскою. В цілому процес такий же, як і при прасування звичайних речей, але має деякі нюанси.
Регулятор праски повинен бути встановлений на найнижчу температуру. Друга обов'язкова умова - застосування бавовняної тканини, яка укладається на поверхню з вивороту.
Якщо ваш праска має функцію подачі пари, його можна застосовувати для розгладження виробу, але на малій потужності і окремо від процесу прасування. Тобто ви або прасуєте річ праскою, або відпарюєте її, але не всю відразу.
Для того щоб прасувати м'ятий шкіряний виріб праскою, покладіть його на прасувальну дошку виворотною стороною вгору і розправте. Накрийте зверху сухою бавовняною тканиною. Увімкніть праску на мінімальну потужність і обережно пропрасуйте ділянку шкіри з краю виробу. Якщо ефект не спостерігається, трохи збільште температуру. Після того як пом'ята ділянку буде розпрасована, почекайте, поки річ охолоне і повісьте її на вішалку.
25.01.2021 | Олеся
брала бежеву ! шикарний колір і виглядає супер!
11.12.2020 | Алена
Классная юбка, стильно смотрится. На талию 74 см. взяла М. Только вот пуговицы пришиты не очень хорошо. Прийдется перешивать. 
08.12.2020 | Оксана
Спідничка дуже класна, єдиний нюанс який мене зупинив це ґудзики, мені здається вони довго не протягнуть якщо їх туди сюди застібати-розстібати, екозамша дуже м'яка та приємна
26.05.2020 | Лілія Олексин
Якість чудова
18.05.2020 | Яна
Юбка супер,оригинальный дорогой пошив! На талию 68,бедра 98 подошёл размер С
09.03.2020 | Галина Козар
Дуже хотілось би, щоб ви відшили розмір L даної моделі.
Менеджер компании «Arjen»:
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук, ми обов’язково перекажемо Ваше побажання нашим дизайнерам!
07.03.2020 | Інна Щучик
Доброго дня, скажіть будь ласка, спідничка підійде на ОТ 60?
Менеджер компании «Arjen»:
Доброго дня! Для того, щоб підібрати розмір для себе, орієнтуйтесь на фактичні заміри під фото моделі в розділі " Характеристика".
02.03.2020 | Олександра Швець
Чому нема р л? Обідно. І на плаття тоже. Все с і м
Менеджер компании «Arjen»:
Доброго дня! Саме ця модель по замірам дизайнерів була відшита лише в розмірі S та М, але на сайті є інші моделі які відшиті в розмірі L.
16.02.2020 | Юлия
Юбка шикарная ❤️Но согласна с предыдущим коментарием у меня тоже топыриться , одеваю под поясок тогда норм)
14.02.2020 | Натали Яновская
Юбочка нереальная!!!
Единственный минус, топырится после двух верхних пуговиц, надо кнопку пришывать