Eco style: Як обрати та з чим носити шубу зі штучного хутра

Eco style: Як обрати та з чим носити шубу зі штучного хутра

Відданість модним трендам, практичність та функціональність чи турбота про довкілля – у кожної жінки є своя причина (або навіть не одна), щоб носити шуби з екохутра. У будь-якому випадку, покупка саме цього різновиду верхнього жіночого одягу буде правильним вибором, що вирішить одразу декілька пунктів. Це саме той тренд, який має безліч переваг, адже сучасні штучні шуби виглядають стильно, вони легкі і водночас теплі, доступні за цінами, за ними просто доглядати і для їх виробництва не знищують тварин. Вам залишається тільки обрати свою ідеальну модель. Сьогодні ми розповімо, як це зробити та з чим носити екошубу жінкам, щоб бути на модній хвилі у новому сезоні.  

Спідниці та сукні під шубу

Однією з переваг штучних шуб є можливість носити взимку улюблені сукні та спідниці і виглядати максимально елегантно (що не завжди вдається з пуховиком чи стьобаною курткою). Для цього обирайте модель на запах з коротким ворсом – це найкращий варіант для класичних, ділових та романтичних образів, що підкреслює жіночий силует. При цьому важливо враховувати співвідношення довжини виробів. В ідеалі краї екошуби повинні бути трохи довшими за лінію низу спідниці чи сукні, тому короткі модні спідниці гарно виглядають і з довгими шубками, і з виробами вище колін, а ось моделі довжини міді не терплять короткого верхнього одягу, адже це «ріже» пропорції фігури на зайві горизонталі.

Втім, якщо є необхідність одягнути сукню-міді, а довжина шуби зі штучного хутра для неї не достатня, можна створити look із розстібнутим верхнім одягом та високими класичними чобітьми, краї яких заходять під поділ сукні. Так силует буде виглядати стрункішим, а ви отримаєте правильні пропорції. Утеплити образ можна за допомогою довгого шарфа або снуда.

Екошуба та штани

Якщо у випадку з сукнями та спідницями потрібно звертати увагу на довжину виробів, то зі стильними жіночими штанами такої проблеми у вас не виникне, адже штани, джинси та лосини дозволяють носити і довгі екошуби, і навіть короткі моделі, що відкривають стегна. Ключовим елементом у формулі стилю в даному випадку є фасон одягу, а також фактура тканини. Так, наприклад, об’ємні шуби oversize гарно виглядатимуть із завуженими штанами чи легінсами по фігурі, а моделі приталеного крою чи короткої довжини краще поєднувати з широкими палаццо та джинсами-кльош.

При створенні монохромних образів намагайтеся використовувати одяг з модною чітко вираженою текстурою матеріалу, з якого він пошитий, щоб look не зливався в одну суцільну пляму, а виділявся за рахунок поєднання декількох фактур. Екохутро цікаво виглядає в парі з денімом, трикотажними, в’язаними, вельветовими штанами. Це дає змогу створювати модні образи і в діловому, і в casual стилі.

Екохутро та екошкіра

Продовжуючи тему гри на контрастах фактур, окремо хочеться виділити поєднання екошуби та одягу із замінника шкіри. Ця формула – безпрограшний варіант для ефектних street style образів, незалежно від того, чи буде це монохромне вбрання, чи з кольоровими елементами. Отже, якщо в вашому гардеробі є спідниця, сукня, штани чи лосини з екошкіри, можете сміливо їх носити в парі з улюбленою штучною шубою.

Задати потрібний настрій вашому вбранню у даному випадку допоможе взуття: модні чоботи на низькому каблуку підкреслять енергійний міський стиль, черевики на шнурівці з масивною підошвою додадуть йому трохи ноток зухвалості, а класичні високі чоботи на стійких підборах стануть елегантною крапкою образу.

Костюми під шубу зі штучного хутра

Для сучасної жінки важливо не лише стильно виглядати і комфортно почуватися, але й витрачати на створення модних образів мінімум часу. Відчутно допомагають у цьому готові костюми від українського виробника, адже вам залишається додати до них улюблене взуття та верхній одяг. А ось який костюм краще підійде під шубу з екохутра, залежить від його стилю.

Оскільки шуби на запах довжиною міді та максі передбачають більш класичні образи, то і носити їх ліпше зі строгими офісними костюмами або з лаконічними в’язаними комплектами зі штанами чи спідницею. Для спортивних костюмів із трикотажу та велюру гарним компаньйоном стане шубка oversize середньої довжини. При цьому комплект може бути і зі світшотом, і з худі – другий варіант підходить для верхнього одягу без коміра або з англійським відкладним коміром з глибоким вирізом горловини, що дає змогу виправити капюшон поверх шуби чи одягнути його на голову. Щоб підкреслити затишний настрій цього аутфіту, обирайте зручне взуття на низькому ходу (короткі черевики на шнурівці чи уггі).  

Головні убори та екошуба

Ще одне важливе питання, яке завжди хвилює модниць, це вибір головного убору під штучну шубу, адже це не просто теплий аксесуар, а ще й фінальний штрих в модному образі. В цьому сезоні найбільш актуальними є поєднання екошуби з лаконічною в’язаною шапкою-біні, шкіряною панамою, крисатим капелюхом або шовковою хусткою. Кольорова гама може бути класичною чи яскравою, в тон до верхнього одягу або ні. Головне правило тут – контраст фактур виробів.

Антитрендом цієї зими стало поєднання шуби зі штучного хутра з панамою із аналогічного матеріалу, а також шапки з об’ємними в’язаними візерунками. Якщо ви хочете додати ультрамодний акцент, тоді краще замініть ці речі на новий тренд сезону – однотонну балаклаву дрібної в’язки, без декору.

Носити модні штучні шуби чи ні – вибір завжди за вами. І якщо ви обрали для себе цей екотренд, то тепер точно знаєте, як і з чим його поєднувати. Одягайтесь тепло, зручно і стильно, а бренд «Аржен» вам з радістю у цьому допоможе!

0коментарів
Відправити