Модні сукні – тренди літа 2023

Модні сукні – тренди літа 2023

Літо можна назвати найкращою порою для жіночих модних суконь, адже жоден інший сезон не може похизуватися таким розмаїттям фасонів, забарвлень і тканин. Робочі будні, святкові заходи, відпочинок, прогулянки – для кожної події знайдеться трендовий варіант. Так, сучасна мода розширює свої рамки, дає широкий вибір кожній жінці. А щоб голова не йшла обертом у пошуках свого ідеального вбрання, сьогодні ми розкажемо вам про шість наймодніших суконь цього літа, серед них точно є ваша!

1. Сукня максі

У 2023-му році сукні довжиною до підлоги буквально заповнили усі модні покази. А це означає, що моделі максі знову у тренді. Це прекрасна нагода не лише приміряти елегантну вечірню сукню для особливої нагоди, але й можливість урізноманітнити свої міські та офісні аутфіти.

Для street style образів обирайте плаття вільного крою, з розрізами, вирізами, відкритими плечима чи іншими трендовими елементами. Також для вечірніх та міських виходів можна зробити ставку на яскравий відтінок із модної палітри цього сезону (синій багаторічник, ампірний жовтий, вогняний червоний, фуксія та інші). Діловий стиль навіть влітку передбачає стриману кольорову гаму (відтінки бежевого, пісочного, молочного) та простий крій суконь, проте трендова довжина усе ж зробить свою справу, і ви будете виглядати по-новому.

Сукня максі Аржен - тренд літа 2023

2. Total white dress

Влітку, коли сонячна погода викликає бажання сховати темні речі якнайдалі, одяг білого кольору буде гарним вибором, і біла сукня від українського виробника не стала винятком. Ви можете створити повністю білосніжний total look, який виглядає легко, ніжно і водночас елегантно, або ж можна використати однотонне плаття як фон для яскравої сумочки, взуття чи аксесуарів.

Перевагою білої сукні є універсальність, і мова йде не лише про можливість комбінування з речами усіх кольорів та відтінків, а й про її доречність у різних ситуаціях. Так, одну і ту ж модель досить часто можна доповнити взуттям та одягом різних стилів, створюючи образи для прогулянок, робочих буднів чи святкових подій. А обравши сукні з легких, натуральних тканин, ви точно забудете про літню спеку і зробите вигідну інвестицію у свій базовий гардероб.

Модні білі сукні на літо - фото

3. Sleep dress

Будуарний стиль з ніжним мереживом, м’яким шовком та кокетливими напівпрозорими елементами знову повертається у список модних трендів. Якщо вам до душі ідея, що шовкова сукня у білизняному стилі заслуговує на місце не лише у святковому, а й у повсякденному гардеробі сучасної жінки, тоді цей літній тренд точно для вас. Це може бути класична sleep dress довжиною міді чи лаконічна модель з трендовими елементами (асиметрія, розрізи).

Змінюючи взуття, аксесуари та додаючи інші елементи одягу, ви самостійно зможете вирішувати, у якому стилі буде сьогодні ваш look. Так, наприклад, біла жіноча футболка, одягнута під білизняну сукню у поєднанні з кедами чи сандаліями, все ще залишається чудовою формулою для літніх casual образів. Ну а базовий жакет і мюлі на маленьких підборах швидко перевтілять вбрання у ділове.

Трендова білизняна сукня сезону - фото Arjen

4. Квіткова сукня

Здається, що квітковий принт ніколи не вийде з моди, особливо у весняно-літній період. Романтичні польові квіти, крупні бутони, живописні рослинні візерунки та навіть 3D-аплікації прикрашають наймодніші сукні цього літа. Великі квіткові бутони особливо гармонійно виглядають на довгих платтях з легких, невагомих тканин, таких як шифон. Дрібні та яскраві квіточки на чорному фоні додають образу драма-ефекту, тому такі квіткові сукні будуть стильно виглядати зі взуттям на масивній підошві. Якщо вам складно обрати співвідношення фасону і принта, тоді універсальним варіантом буде модель на запах з візерунками середнього розміру.

Літня сукня з квітковим принтом Аржен

5. Силуетна сукня міді

Лаконічна трикотажна сукня по фігурі, виконана у довжині міді та в базовому кольорі (чорний, беж, молочний, коричневий) – справжній хіт літа 2023. Ця річ дарує комфорт, свободу рухів, чудово підкреслює красу жіночої фігури і легко поєднується с речами класичного, вуличного та спортивного стилю. Босоніжки на підборах, кеди на низькому ходу чи сандалії на масивній підошві – ви щодня можете приміряти новий варіант взуття та завершувати look об’ємними стильними сорочками, діловими жакетами, ажурними кардиганами чи легкими бомберами. Це може бути і базова сукня-майка або сукня-футболка, і модель з трендовими вирізами на талії – у кожному випадку образ буде по-своєму привабливим. Ви оціните усі переваги цього універсального і практичного вбрання з першого ж літнього дня.

Модне літнє плаття із трикотажу - фото

6. Плаття в пастельних відтінках блакитного та рожевого

Якщо минулого літа головним пастельним відтінком сезону був лавандовий, то цього року йому на заміну прийшли одразу два варіанти: ніжний рожевий та блакитний baby blue. Отож, щоб створити максимально легкий та ненав’язливий романтичний look, варто обрати літню сукню в одному із цих трендових кольорів. Це чудовий варіант і для круїзного стилю, і для міського. Простоту образу в даному випадку легко компенсують трендові деталі сукні: драпірування, волани, розрізи, відкриті плечі або фактурна тканина, що додає вбранню динамічності.

Модні літні сукні у пастельних відтінках рожевого та блакитного кольору

Усі ці трендові літні сукні та навіть більше ви традиційно знайдете в каталозі інтернет-магазину одягу від виробника «Аржен». Слідкуйте за нашими оновленнями, ми робимо моду доступною для кожної жінки!

0коментарів
Відправити