Модний трикотаж: 5 речей, які повинні бути у вашому гардеробі цієї осені

Модний трикотаж: 5 речей, які повинні бути у вашому гардеробі цієї осені

Хоча літні дні все ще радують нас теплом і сонцем, проте вечори своєю прохолодою вже нагадують, що до осені рукою подати, а отже, час готуватися до нового сезону. І розпочнемо ми з основного тренду року – трикотажу.

Мода на трикотаж стала справжнім коханням сучасних дівчат, адже трикотажний та в'язаний одяг – це завжди про комфорт та затишок, а цього сезону – ще й про елегантність та жіночність. Не дивно, що цього разу подіуми просто рясніють різноманітними варіаціями на цю тематику. Сьогодні ми пропонуємо до вашої уваги 5 наймодніших речей із трикотажу та машинної в'язки, які мають бути у вашому гардеробі цієї осені. З ними ви отримаєте не просто трендові акценти для своїх вбрань, а ще й хорошу базу на весь майбутній сезон.

1. Короткий топ із довгими рукавами

Як і минулого року, цього осіннього сезону серця модниць продовжують підкорювати молодіжні кроп-топи усіх можливих фасонів та кольорів. Якщо ви хочете бути у тренді, тоді цього разу зверніть увагу на приталені моделі коротких трикотажних топів з довгими рукавами і з добре вираженою текстурою тканини. У пріоритеті фасони з квадратною горловиною, вирізом "човником", а також з елементами асиметрії. Для поповнення базового гардероба надайте перевагу кроп-топам у класичних забарвленнях (чорний, молочний, бежевий, сірий колір) або в пастельних тонах (приглушений блакитний, м'ятний, світло-рожевий), тоді вам буде легко вписати таку річ у свої вбрання в будь-якому стилі . Лаконічні короткі топи з довгими рукавами можна носити і з модними спідницями, і зі строгими брюками, і з різними видами джинсів з високою посадкою.

Модний укорочений топ із трикотажу - фото Аржен.

2. В'язаний жилет

Класичний трикотажний жилет уже став must have річчю в базовому жіночому гардеробі. Цієї осені ми пропонуємо вам поекспериментувати з фактурами, кольорами та формами. Обирайте оригінальні моделі, які стануть головним акцентом вашого вбрання: подовжені, з елементами асиметрії, в'язаними об'ємними візерунками або з оригінальними кольоровими малюнками. Кращим доповненням до модного жилета буде біла сорочка oversize, а в якості низу підійдуть не тільки класичні штани або молодіжні джинси, а ще й стильні шкіряні штани чи лосини. Однотонні моделі також можна приміряти з картатими спідницями в широку складку, створивши трендовий look у стилі препі.

Модний образ із подовженим в`язаним жилетом - фото

3. Яскравий светр із високим коміром

Секрет ідеального осіннього гардеробу криється у двох деталях: тепло та колір. І цим двом пунктам повністю відповідає один із трендів нового сезону – яскравий, насичений светр із високим коміром. Ця річ легко впишеться у вже існуючий ваш гардероб, додасть йому кольору, а вам подарує затишок та комфорт. Стовідсоткове потрапляння у модні тенденції забезпечать моделі оверсайз, з добре вираженою фактурою тканини, а також з оригінальним декором. Окрема любов модниць цього року – синьо-жовта кольорова гама у всіляких варіаціях. Перевагою стильного в'язаного светра є його універсальність, адже з ним можна комбінувати не тільки різноманітні штани та джинси, а ще й ефектні спідниці-міді та довгі елегантні сукні із шифону, штапелю, шовку та інших матеріалів.

Модні жіночі светри осінь 2022. Бренд Аржен.

4. Кардиган oversize

Гідну конкуренцію об'ємним светрам у холодну пору становитиме хіба що oversize кардиган. Це саме те, що потрібно, щоб легко пережити перехід від літнього сезону до осіннього, особливо коли дні все ще теплі та сонячні, а вечори такою розкішшю вже не балують. З вибором модного кардигану для прийдешнього сезону вам буде десь розгулятися, адже у тренді і подовжені моделі, і укорочені, різноманітних форм та забарвлень. Найкраще зробити акцент на якійсь одній деталі: модний колір, трендовий фасон або яскравий, насичений колір. Ідеальним компаньйоном до жіночого кардигану в Україні залишаються білі сорочки, водолазки, а також трендові боді, які дозволяють підібрати низ із будь-якою посадкою. Ще один безпрограшний осінній сет – поєднання об'ємного кардигану з короткою повітряною сукнею.

Fashion look із в`язаним кардиганом - тренди осені 2022.

5. В'язаний костюм

Готовий в'язаний або трикотажний костюм зі спідницею чи штанами – відмінне рішення для тих, кому часто не вистачає часу на складання модних образів. Цієї осені вас виручить стильний сет з укороченою кофтинкою та спідницею (міні або міді – на вибір) з високою посадкою, а також лаконічний комплект зі штанами у базовому забарвленні. Зверніть увагу на фасон верху: такі модні деталі у жіночій кофтинці, як комір-поло або комір-стійка, будуть додатковим плюсом для попадання вашого вбрання у тренди. Завдяки добре вираженій фактурі тканини в'язані костюми практично не вимагають аксесуарів, але при цьому вони можуть стати основою для багатошарових образів, легко поєднуючись із об'ємним жакетом, класичними тренчами, шкіряною курткою-косухою та елегантним пальто.

Модні жіночі костюми на осінь. Фото бренду Аржен.

Осінь – не привід сумувати через холод, адже ця пора дає вам можливість по-новому поглянути на свій стиль, насолоджуючись неквапливими прогулянками в парку під шелест жовтого листя. А команда «Аржен» продовжує робити все можливе, щоб новий сезон ви зустрічали гарно, модно і з комфортом! 

0коментарів
Відправити