Осінь 2022 – ключові тренди нового сезону

Осінь 2022 – ключові тренди нового сезону

Новий осінній сезон приніс нам нові модні тенденції. Примітно, що цього разу вони переважно більш практичні та затишні, хоча модельєри залишили дівчатам також місце і для епатажу. Ми відібрали для вас шість ключових трендів, які допоможуть вам не просто виглядати стильно цієї осені, а ще й будуть відмінною базою в гардеробі. Це свого роду капсула із трендових речей сезону, яка стане у пригоді кожній сучасній жінці.

Casual шкіра

Мода на шкіряний одяг повертається регулярно, однак цієї осені вона буквально заповнила собою усі світові подіуми: від сумок та курток до мініспідниць, суконь і навіть корсетів – цього разу у тренді речі зі шкіри на будь-який смак. Це одна з тих тенденцій, яка дає змогу підібрати варіант під кожен стиль, додаючи модному образу динамічності, незалежно від того, який силует ви оберете: приталений, чи максимально вільний.

Якщо мова йде про базовий casual гардероб на осінь 2022, то двома must have речами будуть стильна мініспідниця (класична або з елементами асиметрії), а також шкіряні штани. Доповнюйте їх речами із фактурного трикотажу, об’ємними в’язаними светрами чи кардиганами – це ідеальна осіння формула на щодень. Сміливі модниці можуть приміряти штани зі шкірозамінника у парі з трикотажною модною сукнею – це поєднання – хіт сезону.

Модні образи зі шкіряним одягом - осінь 2022

Трикотажні майки

Мінлива осіння погода вимагає від наших вбрань багатошаровості, щоб бути готовими і до ранкової прохолоди, і до теплих днів. Ідеальною основою для цього сезону стане ще один тренд – трикотажна майка з широкими бретелями. Носіть її з жіночими сорочками оверсайз, жакетами, бомберами та іншим об’ємним верхом під улюблені джинси, модні шкіряні та класичні штани чи елегантні довгі спідниці. «Родзинкою» вашого стилю стане незвично глибокий виріз пройм, або модний відтінок. Якщо ж ви хочете зробити майку ключовим елементом образу, тоді обирайте моделі із тканин, що привертають увагу, наприклад, з тієї ж трендової шкіри.

Модна майка 2022 - фото бренду Аржен

Стиль препі

Стиль учнів престижних американських шкіл та коледжів – препі – відслідковувався на подіумах ще з минулої осені, а цього сезону продовжує завойовувати серця  модниць. Картаті спідниці у складку, модні пуловери, куртки-бомбери, футболки-поло та інші елементи, характерні для preppy, актуальні і восени 2022 року. Але щоб створити трендовий look, не варто відтворювати студентський стиль повністю, комбінуйте його деталі з іншими речами та стилями, або обирайте одяг незвичного крою.

Так, наприклад, в’язана сукня оверсайз, виконана у стилі пуловера з кольоровим окантуванням, стане тією модною базою, яку можна використовувати для повсякденних  та робочих образів, і при цьому залишатися собою. Доповнюйте її елегантним пальто і кедами або шкіряною курткою та масивними черевиками на шнурівці.

Модне в"язане плаття у стилі препі - тренд 2022

Одяг bodycon

Стиль одягу, який максимально щільно прилягає до тіла, повернувся цієї осені у надзвичайній кількості та ще й у парі зі сміливими вирізами і прозорими тканинами. Тут увазі жінок модельєри пропонують і сміливі «голі» сукні та водолазки із сітки, і повністю мереживні костюми, і приталені трикотажні комбінезони. Щоб гармонічно вписати елементи bodycon у повсякденний стиль, комбінуйте його з одягом вільного крою зі щільних тканин. Наприклад, подовжений жакет oversize стане ідеальним доповненням до прозорої сукні чи приталеного комбінезона, а занадто відверті кофтинки можна врівноважити широким в’язаним жилетом або кардиганом від українського виробника.

Як модно носити прозорий одяг - фото

В’язаний одяг

З приходом холодів бажання закутатися з ніг до голови у трикотаж чи в’язаний одяг – це природно, а тепер ще й модно. Цієї осені ви можете повністю огорнути себе м’якістю готових в’язаних комплектів зі штанами або спідницями, довгих суконь, широких светрів та інших виробів. І якщо не повноцінний total look, то хоча б один кардиган із крупною текстурою у вашому гардеробі повинен бути обов’язково, тим більше, що він чудово поєднується з іншими трендовими речами сезону.

Модний кардиган осінь-зима 2022 - Аржен

Маскулінність

Одяг з широкими, «чоловічими» плечима продовжує інтегруватися в жіночий гардероб. Трендом осені 2022 стали пальта і жакети з максимально широкими плечима, які поєднуються з ніжними сукнями, короткими спідницями та комбінезонами. Якщо ви не знаєте, як стилізувати улюблену мінісукню для повсякденного стилю, тоді беріть до неї піджак з формованими плечима та доповнюйте look зручним взуттям (кросівки, черевики на шнурівці, високі чоботи).

Як носити об`ємні жакети цієї осені - фото

За всіма модними трендами неможливо та і не потрібно встигати. Обравши для себе один-два варіанти, ви зможете освіжити свої звичні вбрання, будете виглядати стильно і при цьому почуватиметесь максимально комфортно. Команда «Аржен» робить моду доступною, для вас, з любов’ю.

0коментарів
Відправити