Секрети кольору: наймодніші відтінки нового сезону

Секрети кольору: наймодніші відтінки нового сезону

Щоб освіжити весняний гардероб, жінці не обов’язково кардинально змінювати свій стиль та одяг. Усього декілька речей трендових відтінків здатні зробити так, щоб усі ваші звичні вбрання виглядали по-новому. Ми підібрали для вас п’ять наймодніших кольорів весни 2023, які допоможуть вам досягти мети у новому сезоні. Обирайте один чи декілька варіантів та дізнавайтесь, із чим їх краще поєднувати. Вас чекають відтінки і для прихильниць ніжних, пастельних тонів, і для тих, кому після похмурої зими не вистачає яскравих кольорів. 

1. Baby Blue

Це один з універсальних трендів цього року, який ідеально підходить для весняного та літнього сезону. Ніжний і водночас яскравий, відтінок Baby Blue виграшно виглядає у найрізноманітніших речах, від базової жіночої сорочки до елегантної білизняної сукні. З ним ви за лічені хвилини зможете створити стильний монохромний образ для роботи, відпочинку чи святкової події. Міксуйте, наприклад, блакитні сорочки з джинсами та спідницями зі світлого деніму, лаконічними брючними костюмами, шовковими сукнями, і у вас все вийде.

Також світло-блакитний гарно поєднується з білим, сірим, бежевим, помаранчевим, жовтим, червоним, коричневим кольором, ніжними відтінками рожевого. У випадку з комплементарними комбінаціями (коли обрані відтінки знаходяться на протилежних сторонах колірного круга), Baby Blue стане прекрасним фоном, підкреслюючи яскравість взуття та аксесуарів.

2. Кобальтовий

Цей глибокий, насичений відтінок синього став одним із основних модних кольорів 2023 року. На подіумах були помічені і стильні коктейльні та вечірні сукні, і різноманітні casual костюми. Попри свою яскравість, кобальтовий гарно поєднується не лише з нейтральними тонами, а і з яскравими кольорами, що дає йому свої переваги.

Так, насичений синій як total look підійде і для вечірніх образів, і для спортивних, які за бажанням можна доповнити яскравими контрастними прикрасами чи взуттям. А для ділових аутфітів зробіть ставку на аксесуари кобальтового кольору (ремінь, сумочка чи окуляри у кольоровій оправі), вони додадуть динамічності стриманим брючним комплектам у базовій гамі (чорний, сірий, коричневий). Крім класичних поєднань у парі з яскравим синім гарно виглядає відтінок фуксії, яскравий червоний, срібний та золотистий.

3. Pastel Pink

Незважаючи на те, що за версією інституту Pantone головним кольором цього року став насичений малиново-червоний (Viva Magenta), до списку модних трендів весняного сезону 2023 потрапив ніжний, пастельний відтінок рожевого. Це чудовий варіант для тих, кому хочеться додати легкості та жіночності своїм вбранням, будуть то ділові образи з класичними штанами від українського виробника, повсякденні аутфіти з улюбленими джинсами чи елегантні вечірні образи з сукнями.

Із пастельних відтінків гарним компаньйоном для ніжно-рожевого стане бежевий, лавандовий, світло-сірий, а також уже згаданий ніжний блакитний (Baby Blue). Ахроматичний чорний та білий – це завжди безпрограшний варіант поєднання з усіма кольорами, у тому числі і з цим. А для ефектних виходів доповнюйте Pastel Pink яскравими відтінками рожевого, синього та бірюзового.

4. Класичний зелений

Оскільки весна часто асоціюється у нас з оновленням, відродженням життя, то кращого варіанту кольору для вашого гардеробу, ніж класичний зелений, у цьому сезоні годі й шукати. Насичений, але водночас спокійний, цей відтінок достатньо багатофункціональний і підійде для створення різних образів. Це ідеальний варіант для тих, у кого в гардеробі переважає базовий одяг простого крою, адже саме завдяки зеленому кольору ваші класичні поєднання речей отримають модні акценти.

Classic Green прекрасно поєднується з усіма природними кольорами: коричневим, червоним, синім, жовтим. Якщо ви хочете створити більш цікавий look, тоді міксуйте зелений колір з відтінками помаранчевого, фіолетового, яскраво-рожевого.

5. Макіато

Тим жінкам, які віддають перевагу класичному стилю, підійде цей теплий відтінок бежевого кольору. Стриманий та елегантний, макіато достатньо універсальний і виглядає цікавіше, ніж звичний чорний. Він стане прекрасною базою для ділових чи повсякденних образів, а в парі з яскравими акцентами підійде навіть для вечірніх аутфітів. Так, наприклад, один і той же стильний костюм зі спідницею у цьому відтінку ви можете пристосувати і для роботи, доповнивши його класичним чорним жакетом, і для вечірки, додавши кольорові прикраси та сумочку.

Відтінок макіато прекрасно виглядає у монохромних образах, поєднуючись з різними підтонами бежевого, а також з молочним, світло-шоколадним. Якщо вам не вистачає кольору, додайте до вбрання світло-сірий або яскраво-червоний.

Не варто недооцінювати силу модних відтінків, інколи саме вони здатні кардинально змінити простий, на перший погляд, образ. Аналізуйте свій гардероб та додавайте ті речі, які добре в нього вписуються, і тоді новий сезон ви зустрінете стильно та із задоволенням.

0коментарів
Відправити