Шість речей для вашого базового весняного гардеробу

Шість речей для вашого базового весняного гардеробу

Готуючись до нового сезону, жінкам важливо не тільки моніторити свіжі тренди, а й подбати про основу вашого стилю – базовий одяг. Так, перш ніж придбати модну блузу із нової колекції, спідницю вашої мрії або чергову кофтинку, оцініть свій гардероб: чи достатньо в ньому універсальних елементів, які добре поєднуються з різними речами, чи всі вони у гарному стані та готові до прийдешнього сезону? Саме несформований базовий гардероб і стає причиною того, що вам нічого одягнути навіть тоді, коли шафа вже ледве зачиняється, адже більша частина одягу не поєднується між собою.

Ми пропонуємо вашій увазі шість універсальних речей, які стануть основою вашого гардеробу у весняний сезон, та й у осінній теж. Ви зможете легко їх комбінувати між собою, а також доповнювати модними новинками, і виглядатимете стильно.

1. Квіткова сукня

Як би не змінювалися тренди, стильна сукня з квітковим малюнком буде актуальною завжди, особливо навесні. Ви точно не прогадаєте, якщо оберете лаконічну модель вільного крою довжиною міді. Це і готове вбрання, і основа для багатошарових образів. Щоб створити максимально теплий та затишний look, використовуйте як середній шар між верхнім одягом та квітковою сукнею об’ємний светр, тепле худі чи жакет із шерсті або твіду. Зі взуття сюди підійдуть і масивні черевики зі шнурівкою, і класичні чобітки на зручних підборах. І не забуваємо про стильні аксесуари, модні головні убори. З підвищенням температури за вікном кількість шарів в образі можна поступово зменшувати, а тепле взуття замінити легкими міськими кросівками, кедами чи босоніжками.

Весняна сукня з ківтковим принтом - фото Аржен

2. Кроп-топ

Молодіжні короткі топи уже декілька сезонів підряд очолюють списки модних трендів, та це не заважає їм зайняти місце у вашому базовому весняному гардеробі. Це найкращий компаньйон під штани, спідниці та шорти з високою посадкою, адже він робить ноги візуально довшими та підкреслює талію.  

Ви можете обрати як укорочену в’язану кофтинку з довгими рукавами, так і трикотажний кроп-топ без рукавів. Мінімальна кількість або відсутність декоративних елементів стане перевагою, оскільки така річ довше буде актуальною, і ви завжди зможете додати модні аксесуари. Головне знайти той фасон і колір короткого топу, який найкраще підходить до вашого стилю, гарно сидить по фігурі та добре поєднується з різноманітним одягом.

Кроп-топ з довгими рукавами у весняних образах Аржен

3. Боді

Базове трикотажне боді – це одна з тих речей, про покупку якої ви точно не пошкодуєте. Здається, немає такого одягу, з яким би воно не поєднувалося. Від класичних та спортивних штанів до елегантних спідниць та кокетливих шортиків з різною висотою талії – який би низ ви не обрали з жіночим боді від виробника, комфорт та затишок вам будуть забезпечені завжди та всюди.

Для перших місяців весни підберіть модель з довгими рукавами, ну а теплу погоду зустрічайте в боді без рукавів. Перевагою цього виду одягу є не лише зручність, а й універсальність. Ви можете носити жіноче боді і як самостійне доповнення до штанів та спідниць, і як нижній шар у парі з сорочками oversize, кардиганами, жакетами, сарафанами зі щільних тканин та іншими речами.

Жіноче боді для весняного сезону від українського виробника

4. Чорні штани

Незалежно від того, який стиль одягу ви обираєте та який у вас ритм життя, базові чорні штани – це must have жіночого гардеробу. Робота в офісі, прогулянки містом, святкові події чи заміські поїздки в них будуть комфортними у весняний сезон, коли погода може змінюватися декілька разів за день. Якщо вам потрібна універсальна річ, що буде актуальною довгий період, тоді віддайте перевагу моделям зі щільної костюмної тканини, прямого або розкльошеного від стегна крою. Змінюючи взуття та одяг, з одними і тими ж чорними жіночими штанами ви зможете легко створювати ділові, міські, ошатні чи повсякденні образи.

Стильний образ з чорними жіночими штанами Arjen

5. В’язаний кардиган

Ще одна річ, яка виконає одразу декілька важливих функцій у ваших весняних образах, це об’ємний в’язаний кардиган класичних кольорів (чорний, сірий, бежевий, темно-синій, білий). Він і тепла вашим аутфітам додасть, і акценти фінальні розставить. Ви можете не просто комбінувати його з різноманітним одягом, а ще й експериментувати зі способом носіння цієї речі. Застібайте, носіть розстібнутим, заправляйте краї низу за пояс або підкреслюйте талію за допомогою ременя, одягнутого поверх кардигана, накиньте на плечі замість шалі – приміряйте усі можливі варіанти та використовуйте ті, які найбільш вдало підкреслюють вашу фігуру у кожному окремому випадку. Ці прості стилістичні прийоми дозволять вам виглядати по-різному з мінімальними витратами.

Весняний look з базовим кардиганом бренду Аржен

6. Пальто

З усього розмаїття весняного верхнього одягу для жінок стильне пальто залишається базою, яка поєднує у собі елегантність та комфорт. Особливо вигідною покупкою стане модель oversize довжиною міді або максі, виконана у стриманих відтінках (чорний, сірий, бежевий, шоколадний). Таке пальто гармонійно завершить будь-який look, буде то діловий костюм, гарна сукня, повсякденний образ з джинсами чи навіть спортивний костюм. Такий верхній одяг прекрасно поєднується з черевиками на шнурівці, чобітьми на підборах, кросівками, туфлями-човниками на шпильці. Жодна демісезонна куртка не зможе зрівнятися з тим, яким насправді універсальним є вдало підібране пальто.

Модний образ з класичним жіносим пальтом Аржен

Формуючи базовий гардероб, враховуйте свій стиль життя, потреби, особливості фігури при виборі фасону і матеріалів того чи іншого виду одягу. Якщо у вас буде приблизно 70% речей, які добре поєднуються між собою і з якими потім можна буде носити різні трендові новинки, тоді ви точно забудете про проблему «нічого одягнути».

0коментарів
Відправити