Тренд сезону – мініспідниця. З чим носити в холодну пору

Тренд сезону – мініспідниця. З чим носити в холодну пору

Мініспідниця завжди викликала чимало дискусій з приводу того, носити її чи ні. І ось, коли короткі спідниці знову піднялися на вершину трендів, дівчата повернулися до цього одвічного питання, адже справа йде до зими. Сьогодні ми розкажемо, з яким одягом та взуттям варто поєднувати мініспідниці цього року, щоб виглядати стильно, модно і при цьому почуватися комфортно, якщо ви все ж бажаєте носити цю трендову річ в осінньо-зимовий період.

1. Джемпери і водолазки

Хоча у 2022 році одними зі світових трендів стали елементи сексуальності (прозорі тканини, глибокі вирізи і довжина міні), стилісти рекомендують тримати баланс в модних образах, щоб look не виглядав з приставкою «занадто». Тому якщо ви обрали для осінньо-зимового сезону коротку спідницю від українського виробника, варто доповнити її максимально закритим верхом. Тут на допомогу модницям прийдуть базові водолазки, а також різноманітні джемпери з неглибоким вирізом горловини.

Зробити look з короткою спідницею та кофтинкою модним і цікавим можна завдяки контрасту текстур тканин, поєднуючи, наприклад, твідові та шкіряні міні з фактурним трикотажним чи в’язаним полотном із добре вираженими рельєфами. Особливо цей прийом важливо використовувати, якщо мова йде про монохромні образи. А щоб підкреслити талію, не забувайте заправляти джемпер чи гольф за пояс мініспідниці – так ви ще й зробите ноги візуально довшими.

2. Жакет oversize

Зменшити «градус сексуальності» в аутфітах з мініспідницею допоможе об’ємний стильний жакет, який за фасоном нагадує чоловічий. Він додасть вбранню стриманості та елегантності, і при цьому жіноча фігура здаватиметься ще більш тендітною та стрункою. Плюс, це додатковий теплий шар одягу. У сезон холодів віддайте перевагу моделям жакетів із теплих тканин, таких як твід, костюмна шерсть та інші. Ви можете самі створити сет в одному кольорі чи обрати готові костюми, або просто завершити образ піджаком базового кольору (чорний, темно-синій, бежевий).

До речі, лаконічний однотонний oversize жакет здатен об’єднати в єдиний гармонійний образ верх та низ різних стилів. Цей прийом гарно працює з джинсовими і шкіряними мініспідницями, коли хочеться вписати їх у smart casual look.

3. Широкий светр

Осінньо-зимовий сезон неможливо уявити без затишних об’ємних светрів крупної в’язки, і ця річ стане ще одним чудовим доповненням до трендових спідниць. Якщо ви обрали мініспідницю з принтом, тоді верх бажано підбирати однотонний (у колір фону модної спідниці або в тон до одного з відтінків принту). Ну а в’язані жіночі светри, декоровані кольоровими малюнками, вимагають більш спокійного, однотонного низу.

Для того, щоб силует мав гарний вигляд, не забувайте виділяти талію. В класичних та укорочених светрах достатньо заправити краї виробу спереду за пояс мініспідниці, а для луків з довгим светром та короткою спідницею використовуйте ремінь поверх кофти, щоб сформувати лінію талії.

4. Худі або світшот

Ще один теплий і стильний сет для цього сезону – худі oversize або молодіжний жіночий світшот та коротка розкльошена спідниця (трапеція або у складку). Таке поєднання можна використовувати як основу для спортивних луків з високими міськими кросівками, або ж доповнити його елементами стилю гранж (куртка-косуха, масивні черевики) для створення цікавих street style образів. Не забуваємо витримувати пропорції та силует, як і у випадку зі светрами.

5. Взуття

Створюючи модний образ з мініспідницею, важливо враховувати всі деталі. Не піддавайтеся спокусі одягнути туфлі на шпильці під ваш look, краще віддайте перевагу стильному та комфортному взуттю на низькому ходу. В теплі осінні дні це можуть бути кеди, лофери або черевики на шнурівці. Якщо ж потреба у підборах все-таки є, тоді доповніть образ короткими чобітьми-козаками або лаконічними ботильйонами з невисоким стійким каблуком.

Коли температура за вікном опускається все нижче, доповнити образ з мініспідницею можна високими чобітьми на низькому ходу. Зверніть увагу на трендові моделі до коліна з широкою халявою. В них ноги виглядатимуть стрункими, а вам буде максимально тепло та затишно. Підошва осінніх та зимових чобіт може бути «тракторна» чи класична з мінімальним каблуком – обидва варіанти актуальні цього сезону.

6. Об’ємна куртка

Завершальний штрих модного вбрання з короткою спідницею – гарний верхній одяг. У сезоні осінь-зима 2022-2023 трендом стали подовжені куртки-бомбери у стилі oversize, а також об’ємні стьобані куртки класичної та укороченої довжини. Саме ці варіанти стануть ідеальним завершенням вашого аутфіту. Для приталених та прямих мініспідниць підійде бомбер, а широка стьобана куртка потоваришує з моделями різних фасонів. Якщо ж ви надаєте перевагу класичному стилю, тоді обирайте кашемірове пальто оверсайз довжиною максі чи міді.

Носити стильні короткі спідниці можна за будь-якої погоди, було би лиш бажання. І тепер ви знаєте, чим доповнити улюблену мініспідницю цього осінньо-зимового сезону, щоб бути в тренді, не жертвуючи своїм затишком та комфортом.

1коментарій
Відправити
Ніна Смоліна
21:35| 23 жовтня, 2022
Супер, дуже стильно!